Beste wensen voor 2022!

2021 eindigde helaas niet zoals we gehoopt hadden. Nieuwe varianten blijven ons stokken in de wielen steken waardoor we onze oude gewoontes nog niet helemaal kunnen hervatten. Het zal nog even afwachten zijn op de verdere epidemiologische ontwikkelingen. Hopelijk kunnen we bij de komst van de lente terug afscheid nemen van de meeste beperkingen.

2021 zal de geschiedenisboeken vooral ingaan als rampjaar vanwege de wateroverlast die de zeer uitzonderlijke regenval veroorzaakte. De schade en het menselijk leed waren enorm. Tot op vandaag zijn er nog mensen die de gevolgen van de wateroverlast dragen. Deze ramp heeft ons getoond hoe kwetsbaar wij zijn en hoe belangrijk crisisbeheer is op zo’n cruciale momenten.

Maar elk afgesloten hoofdstuk, is het begin van een nieuw…

2022 is een nieuw jaar vol kansen, een nieuw jaar met uitdagingen, een nieuw jaar met mooie momenten. Hoe 2022 eruit zal zien, bepalen we voor een groot stuk zelf. Dus laat vriendschap zegevieren in een sfeer van begrip, steun en vertrouwen… dan is er een goede basis om een succesvol jaar op te bouwen.

Gelukkig nieuwjaar!